De website www.stukadoorwijzer.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Uitvoering

Omdat stucwerk voor onuitwisbare vlekken kan zorgen op uw vloeren, is het raadzaam om uw vloer te beschermen. U kunt uw stukadoor vragen om hiervoor te zorgen of zelf een stucloop aanschaffen om uw vloeren tijdens de werkzaamheden optimaal te beschermen.

Zorg voor voldoende licht
Omdat oneffenheden op de muren bij onvoldoende licht niet of nauwelijks opvallen is het raadzaam om voor voldoende licht te zorgen in de ruimtes waar de werkzaamheden plaatsvinden. Dit kan door middel van een bouwlamp. Zorg dat het werk in één keer goed gebeurt want wanneer uw stukadoor terug moet komen voor herstelwerkzaamheden maakt u onnodige kosten.

Wees zelf ook betrokken bij de werkzaamheden
Gastvrije behandeling van uw stukadoor is altijd gewenst. De stukadoors waarderen een kop koffie en wat kleine hapjes, dus het is raadzaam om hier ook aandacht aan te besteden. Ook kunt u een praatje maken met uw stukadoor en vragen of alles naar wens verloopt. Zo toont u ook interesse in zijn werk en kunt u informeren of alles gaat zoals gepland. Indien er issues zijn, kunt u hier tijdig op inspelen en voorkomt u eventuele misverstanden die zich achteraf kunnen voordoen.