De website www.stukadoorwijzer.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Venetiaans stucwerk

Venetiaans stucwerk is afkomstig uit de populaire Italiaanse handelsstad Venetië. In Venetië zijn vele paleizen die zeer uniek en chique zijn afgewerkt. Bij de afwerking van deze bijzondere gebouwen werd meestal Venetiaans stucwerk toegepast. U kunt deze ambiance tegenwoordig ook in uw woonkamer creëren en uw wanden een unieke en sierrijke uitstraling geven.

De kenmerken van Venetiaans stucwerk
Venetiaans stucwerk kenmerkt zich eigenlijk al direct door het glanzende structuur. Verder bestaat het stucwerk volledig uit natuurlijke stoffen en heeft het een marmerachtige uitstraling. Dit glans effect wordt gerealiseerd door middel van een vlakke spaan waarmee de vakman de wanden poliert. Venetiaans stucwerk is geschikt voor uw woonkamer, maar ook toe te passen in uw badkamer of keuken.

Door verschillende aanbieders te vergelijken bespaart u wel tot 40%
U wilt natuurlijk ook weten hoeveel u kwijt bent aan professioneel stucwerk. Om te voorkomen dat u achteraf voor verrassingen staat raden wij u aan om op voorhand stukadoor prijzen te vergelijken. Op StukadoorWijzer.nl kunt u gratis en vrijblijvend 6 stukadoor offertes aanvragen bij professionele stukadoors uit uw regio. Door het aanbod te vergelijken bespaart u zo tot wel 40% op uw stucwerk.

Benieuwd hoe u naast het vergelijken van offertes ook op andere manieren kunt besparen op uw stucwerk. Kijk dan op pagina bespaar tips.