De website www.stukadoorwijzer.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Tadelakt

Wat is tadelakt?
Tadelakt is een traditioneel type stucwerk en is afkomstig uit Marokko en werd volgens de overlevering c.a. duizend jaar geleden gebruikt. Stucen door middel van tadelakt gebeurt door middel van inwrijven met een een half-edelsteen, denk hierbij bijvoorbeeld aan agaat. Tadelakt is een stucwerk dat zeer geschikt is voor vochtige ruimtes om het ademend en stootvast is.

Tadelakt is eigenlijk een waterdichte kalkpleister op natuurlijke kalkbasis. Deze kalksteen heeft van nature bijzondere eigenschappen en bevat unieke mineralen. Als dit materiaal eenmaal gebrand en gedoofd wordt ontstaat er een uniek bindmiddel dat zich kenmerkt door waterhardende eigenschappen.

Prijzen van tadelakt
Unieke afwerkingen kunt u het beste overlaten aan een echte vakman, dit geldt ook voor tadelakt. De prijzen voor het aanbrengen van tadelakt kan per stukadoor verschillen, meestal liggen de prijzen tussen €130 euro en €150 euro per m2. Vergelijk daarom prijzen van verschillende aanbieders, om niet onnodig veel kosten te maken. Dit kunt u het beste doen door middel van vrijblijvende offertes aanvragen.

Tarieven vergelijken en een stukadoor inhuren
U wilt natuurlijk ook weten hoeveel u kwijt bent aan professioneel stucwerk. Om te voorkomen dat u achteraf voor verrassingen staat raden wij u aan om op voorhand stukadoor prijzen te vergelijken. Op StukadoorWijzer.nl kunt u gratis 6 stukadoor offertes aanvragen bij professionele stukadoors uit uw regio. Door het aanbod te vergelijken bespaart u zo tot wel 40% op uw stucwerk.