De website www.stukadoorwijzer.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Microcement & Microbeton

Microcement & microbeton zijn milieuvriendelijke afwerkingen die zeer krasbestendige eigenschappen hebben. Daarnaast kenmerkt deze afwerking zich door eigenschappen als slijtvastheid en de vele toepassingen.

Voordelen van microcement & microbeton

  • – Vele toepassingen; vrijwel op iedere ondergrond aan te brengen
  • – Relatief hoge krasbestendigheid
  • – Duurzaam en milieuvriendelijk
  • – Waterbestendig
  • – Microbeton biedt mogelijkheid om alle gewenste patronen aan te brengen

Microcement & microbeton werden van oudsher veel gebruikt in Zuid-Amerika, vandaag de dag wordt deze toepassing over de hele wereld gebruikt. Naast het feit dat de afwerking slijtvast en waterbestendig is, is het ook nog eens hygiënisch omdat het makkelijk schoon te maken is. Tevens heeft deze afwerking een moderne en warme uitstraling en is zowel bij bedrijven als particulieren erg populair.

Microcement
Microcement is een materiaal dat zich onderscheidt door middel van hoge krasbestendigheid. Dit komt door de korrelgrootte die zeer fijn is aangebracht. Microcement is zowel voor binnen als buitenshuis een geschikte afwerking omdat het bestand is tegen vochtige ruimtes zoals badkamer maar ook bijvoorbeeld een tuinhuis. Omdat de afwerkingen geen naden achterlaat is het ook makkelijk te reinigen.

Microbeton
Microbeton is wat betreft de eigenschappen goed vergelijkbaar met microcement, maar dan dikker en sterker. Voor ruimtes die intensief belast of gebruikt worden is het dan ook een ideale toepassing, denk hierbij bijvoorbeeld aan een magazijn waar veel wordt gelopen. Microbeton heeft over het algemeen een dikte van c.a. 8 mm, waardoor er ook relatief makkelijk patronen in aangebracht kunnen worden.

Prijzen
De prijzen van microcement en microbeton zijn over het algemeen min of meer gelijk.

  • – Wanden in vochtige ruimtes; vanaf €155 euro per m2
  • – Wanden bij standaard gebruik: vanaf €135 euro per m2
  • – Vloeren die relatief veel belast worden; vanaf €155 euro per m2
  • – Vloeren bij standaard gebruik; vanaf €135 euro per m2

Om een specifiekere prijsopgave te krijgen voor de toepassing die het beste bij uw situatie past kunt u het beste vrijblijvend offertes aanvragen bij verschillende bedrijven of vakmannen.

Stucwerk prijzen voor microcement en/of microbeton vergelijken
U wilt weten hoeveel u kwijt bent aan professioneel stucwerk met microcement en of microbeton. Om te voorkomen dat u achteraf voor verrassingen staat raden wij u aan om op voorhand stukadoor prijzen te vergelijken. Op StukadoorWijzer.nl kunt u gratis 6 stukadoor offertes aanvragen bij professionele stukadoors uit uw regio. Door het aanbod te vergelijken bespaart u zo tot wel 40% op uw stucwerk.

Benieuwd hoe u naast het vergelijken van offertes ook op andere manieren kunt besparen op uw stucwerk. Kijk dan op pagina bespaar tips.