De website www.stukadoorwijzer.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Granol

Granol is een stucwerk dat met name in de jaren 80 werd gebruikt, sommige stukadoors kenmerken dit stucwerk dan ook als ouderwets en raden in veel gevallen spachtelputs of rustiekputz aan. Echter is granol een degelijke afwerking en zijn de eigenschappen over de jaren onveranderd gebleven en blijft nog steeds een goede keuze.

Vergeleken met rustiekputz en spachtelputz, heeft granol een grovere structuur. Het aanbrengen van granol gebeurt door middel van een spaan. Ook granol kan in gewenste kleuren worden aangebracht en is makkelijk overschilderbaar.

Groefjes en putjes
Uw stukadoor kan met de groefjes en putjes in de structuur van granol voor u de gewenste patronen maken. Als uw stukadoor de granol waaiervormig of gedraagd aanbrengt ontstaat er een regelmatige structuur. Ook kan granol staand afgewerkt worden, de structuur doet dan denken aan boomschors.

Nogmaals de voordelen van granol op een rijtje:

  • – Granol stucwerk kan door zijn structuur in patronen worden aangebracht
  • – Granol stucwerk kan in kleur worden aangebracht
  • – Granol stucwerk is kleurecht
  • – Granol stucwerk is al jaren een bekend product voor stucadoors

Stucwerk prijzen voor granol vergelijken en een stukadoor inhuren
U wilt natuurlijk ook weten hoeveel u kwijt bent aan professioneel stucwerk. Om te voorkomen dat u achteraf voor verrassingen staat raden wij u aan om op voorhand stukadoor prijzen te vergelijken. Op StukadoorWijzer.nl kunt u gratis en vrijblijvend 6 stukadoor offertes aanvragen bij professionele stukadoors uit uw regio. Door het aanbod te vergelijken bespaart u zo tot wel 40% op uw stucwerk.

Benieuwd hoe u naast het vergelijken van offertes ook op andere manieren kunt besparen op uw stucwerk. Kijk dan op pagina bespaar tips.