De website www.stukadoorwijzer.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Beton Ciré

Beton Ciré is dankzij de hygienische, slijt- en watervaste eigenschappen uitermate geschikt voor de keuken en badkamer. Beton Ciré is een stucsoort op cement basis en wordt voor diverse toepassingen gebruikt. Beton werd vele eeuwen geleden al gebruikt door de Romeinen en Grieken, met name voor viaducten en bruggen. Beton Ciré kan op verschillende ondergronden toegepast worden, omdat het een ‘gewreven beton’ is. Deze toepassing is met name geschikt voor badkamers, vloeren, keukens en openhaarden.

De eigenschappen van beton ciré zijn;

  • – Hygiënisch
  • – Watervast
  • – Slijtvast
  • – Naadloos

Herkomst
Beton werd vroeger al gebruikt door de Egyptenaren, Babyloniérs, Romeinen en Grieken. Zij bouwden bruggen en aquaducten met beton als basis. Beton Ciré is een moderne variant op dit eeuwenoude product. Het is al meer dan tien jaar een begrip in Frankrijk en het is hard op weg om dat in Nederland ook te worden.

Prijzen
De prijzen van Beton Ciré per m2 zijn in veel gevallen afhankelijk van de stukadoor. Sommige stukadoors bewerken de Beton Ciré alvorens ze het aanbrengen. Dit is afhankelijk van bijvoorbeeld de hardheid die vereist is. Het geven van een precieze prijsspecificatie is daarom in veel gevallen niet mogelijk. We gaan daarom uit van een gemiddeld vanafprijs van ongeveer €100 euro per m2.

Prijzen voor beton ciré vergelijken
U wilt ook weten hoeveel u kwijt bent aan professioneel stucwerk met beton ciré. Om te voorkomen dat u achteraf voor verrassingen staat raden wij u aan om op voorhand stukadoor prijzen te vergelijken. Op StukadoorWijzer kunt u gratis en vrijblijvend 6 offertes aanvragen bij professionele stukadoors uit uw regio. Door het aanbod te vergelijken bespaart u zo tot wel 40% op uw stucwerk.