De website www.stukadoorwijzer.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Stukadoor prijzen

De prijs die een stukadoor vraagt voor zijn of haar diensten zijn verschillend. Afhankelijk van de afwerking en het pleister dat gebruikt is vragen bedrijven tussen de €5 euro en 25 euro per m2. Echter kunt u voor top materiaal kiezen dat meer dan €25 euro per m2 kan kosten (het zogenoemde leemwerk). Dit materiaal wordt vooral in paleizen en 5-sterren hotels gebruikt. Voor een gemiddelde Nederlandse woning is het gebruikelijk om ongeveer €17 euro per m2 voor deugdelijk stucwerk te betalen.

Verder moet u rekening houden met het ondergrond. Het soort bepaalt namelijk ook de prijs per m2. Een goede stukadoor zal niet stunten met zijn prijzen en afhankelijk van bovengenoemde punten met een prijs komen. Maar u kunt er vanuit gaan dat er minimaal €17 euro per m2 betaald moet worden voor betere kwaliteit.

Vrijblijvend stukadoors benaderen
Met onze offerte service is het mogelijk om de exacte kosten voor het stucen van uw woning te bepalen. U kunt gratis en vrijblijvend advies krijgen van meerdere stukadoors. Door het vergelijken van het aanbod en de prijzen naast elkaar te leggen is het mogelijk om een betere keuze te maken. Zo betaalt u nooit te veel en kunt u kiezen voor een bedrijf dat het beste bij uw wensen aansluit. Ga daarom naar pagina offerte stukadoor.